Feelgood
Travel

TRENING & OPPLEVELSE


FOR DAMER I SIN BESTE ALDER

JENTEWEEKEND PÅ

GOLSFJELLET

02-05 JUNI 2022

TRENINGSFERIE

NERJA-SPANIA


10-16 OKTOBER 2022

RUNDTUR

CUBA


KOMMER

02-05 JUNI 2022

NORGE, GOLSFJELLET

TRENINGSTUR FOR DAMER I SIN BESTE ALDER! 

Vi får hele fjellstuen for oss selv og vi inviterer til en helg blandet med fjellets ro, varierte timer og hyggelig samvær med kjente og ukjente. Vi har fokus på små grupper, så her blir vi alle en del av gjengen. Dette er noe alle kan være med på, uansett form eller ferdigheter du har fra før. Stikkord fra hva vi kan tilby på turen er:

Trening~ Fjellturer ~ Zumba ~ Danceworkout ~
Bootcamp ~ Hinderløyper ~ Humor ~ God mat~
Godt drikke ~ Nydelig natur ~ Fellesskap~
Avbrekk fra hverdagen ~ Glede ~ Energi ~

Pris fra 2999,-

*overnatting og transport kommer i tillegg

10-16 oktober 2022

SPANIA, NERJA

TRENINGSFERIE  MED FOKUS PÅ

MESTRING-LIVSGLEDE-SELVTILLIT

I oktober hvert år så har vi vår faste trenings- reise eller "Husmorsferie" som vi liker å kalle det, til vakre Nerja i Spania. Her kombinerer vi trening med sol, varme og late dager. :)

Variert frivillig program av treningstimer, aktiviteter og utflukter. Dyktige instruktører og guider er med hele reisen for å gi deg en uke med positivt påfyll som vil gi deg energi gjennom en mørk vinter tid. Passer for deg som er noe aktiv til deg som trener mye. 

Noe av det du vil oppleve er varierte treningstimer, guidet sykkeltur i nydelige omgivelser, god mat og drikke, dryppestensgrotter, sol og strand og vi garanterer nye venner og minner for livet!

Pris fra 11250,-

*1500,- ekstra for enkeltrom

Helpensjon

*Inkluderer ikke fly/transport flyplass

CUBA-RUNDTUR

FERIE FOR DEG SOM ØNSKER Å OPPLEVE KULTUR OG SE DET LILLE EKSTRA

Cuba oppleves best på egenhånd med råd og tilrettelegging fra de som kjenner Cuba. Feelgood Travel har reist til Cuba siden 2007 og kjenner landet godt. Feelgood travel har også dyktige lokale, samt norske guider og kontakter på Cuba som alltid vil være der for deg om du trenger, enten det er å få tips til et godt sted å spise eller du trenger hjelp med noe praktisk. Vi i Feelgood Travel vil også være tilgjengelig på telefon 24/7 for å sikre at du får en god og trygg reise. Vi arrangerer også jevnlig gruppeturen til Cuba. Ta gjerne kontakt om du ønsker en skreddersydd tur for deg eller din gruppe.


Pris fra På bestilling

*overnatting og transport kommer i tillegg