Feelgood
GRATIS UKEPASS Feelgood


Vi gleder oss til å treffe deg!

Feelgood
Feelgood

Ukespasset gir deg tilgang til å prøve alle våre forskjellige treningsmaskiner sammen med personlig veiledning av våre dyktige ansatte. Treningsøktene er enkle og trygge og ved hjelp av våre motoriserte treningsmaskiner får man trent hele kroppen på rundt 40 minutter.


Vi gleder oss til å treffe deg!

Få ditt GRATIS ukepass på Feelgood!

Ingen forpliktelser og ingen binding, prøv oss helt gratis nå!

 
 
 
 
 

Vi deler ikke opplysningene dine med andre. Ved å trykke på "Send meg mitt gratis ukepass!" samtykker du til at Feelgood kan sende deg informasjon og relevante tilbud på e-post eller via telefon/SMS.

Trening for alle aldersgrupper

Ubegrenset tilgang med ditt gratis ukepass!TREN ALLE MUSKELGRUPPENE

For å trene hos oss trenger du på ingen måte å kunne noe om trening.


Det vi har sett er at mange sliter med å ta fatt på trening fordi de rett og slett føler at de ikke kan mange nok øvelser til å få en fullverdig treningsøkt, eller at de ikke vet hvordan man skal legge opp et styrketreningsprogram.


I Feelgoodmaskinene er alt dette planlagt for deg. Alle maskinene tar for seg ulike muskelgrupper. Alt du trenger å tenke på er å skyve og trekke i den retningen håndtak og pedaler beveger seg, og du vil automatisk aktivere de muskelgruppene som maskinen retter seg inn mot.


Når alle maskinene er brukt en gang hver, kan du føle deg trygg på at hele kroppen har fått en grunnleggende styrketreningsøkt med godt treningsutbytte.Vårt treningskonsept baseres på tolv motoriserte treningsmaskiner fra den britiske produsenten Shapemaster.


Til forskjell fra tradisjonelle treningsapparater drives ikke disse av brukerens egen muskelkraft, men styres isteden av en motor som gjør at de går av seg selv. Dette gjør at man kan trene aktivt eller passivt ut ifra egne evner/behov. Treningsmaskinene guider deg gjennom treningen på en trygg og effektiv måte med en lystbetont treningsbelastning.


Man sitter en fastsatt tid i hver treningsmaskin der hver og en er målrettet mot ulike muskelgrupper. Dette gir en sirkeltrening som aktiverer hele kroppen på ca 40 minutter.


Her finner du oss...